Bedankt voor uw interesse.

Mijn naam is Karel van Brederode. Het uitgangspunt voor mijn advieswerk binnen Silene Alba is eenvoudig. Ik geef vermogensadvies zoals ik zelf geadviseerd wil worden: met echte kennis van zaken, eerlijk en concreet.

Ik ben bijna mijn gehele werkzame leven actief als adviseur.

Als zelfstandige heb ik DGA's begeleid bij de koop- en verkoop van bedrijven (45 projecten). In loondienst bij twee vermogensbeheerders heb ik tientallen ondernemers en particulieren vermogensadvies gegeven. 

Voor een leverancier van advies-software op het gebied van vermogensbeheer heb ik een project bij een grootbank begeleid. Bij een beroepsorganisatie heb ik ondernemers geadviseerd met betrekking tot hun bedrijfsvoering.

Daarnaast beschik ik uiteraard over relevante diploma's (o.a. Master of Financial Planning Erasmus Universiteit, Bachelor of Business Administration Universiteit Nijenrode en diverse bancaire cursussen op het gebied van vermogensadvies en beleggen). Door contacten met zorgvuldig gekozen collega's en zelfstudie blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ik ben altijd op zoek naar de kern van een probleem/uitdaging en wil er daarna snel mee aan de slag. Duidelijkheid en actie motiveren mij het meest. 

Aan kennisoverdracht beleef ik veel plezier. Het, in het belang van de cliënt, doorprikken van populaire mythes in de financiële wereld is daar onderdeel van.

Deze video is een aanvulling op het bovenstaande. Het betreft een kennismakingsgesprek met een nieuwe relatie. Ik hoop dat de video ook een deel van uw vragen beantwoordt.

Voor een oriënterend gesprek over uw specifieke situatie kunt u contact met mij opnemen. Daar zijn geen kosten aan verbonden.